خریـــــد کلیـــــــه تزئینـــــــات

دکــــوراسیـــون داخلـــی

از دیوار پوش تا سقف کاذب

کابینت نئوکلاسیک

یکی از طراحی های محبوب آشپزخانه، استفاده از کابینت نئوکلاسیک می باشد. این کابینت ها سبکی تلفیقی بین مدرن و کلاسیک دارند؛ به همین دلیل هیچ وقت تکراری نمی شوند. کابینت نئوکلاسیک در مشهد و سایر شهرها با ترکیب رنگ ها و جنس های متنوعی ساخته می شود که شما می توانید با توجه به سلیقه خود از میان آن ها انتخاب نمایید.

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

کابینت نئوکلاسیک ریشه در سبکی دارد که در قرن 19 میلادی بین اروپاییان رواج یافت. این سبک تلفیق یافته از مدل مدرن و کلاسیک می باشد؛ به همین دلیل، مزایای هر دو چیدمان را در خود دارد. تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک این است که در این سبک جزئیات و منبت کاری های دکوراسیون کلاسیک دیده نمی شوند؛ با این حال، طرح روی کابینت به سادگی سبک مدرن نیست. به طور کلی، مدل نئوکلاسیک یک سبک میانه است که نه خیلی ساده و خسته کننده می باشد و نه فضا را بسیار شلوغ می کند.

مهم ترین ویژگی های سبک نئوکلاسیک

کابینت ها با سبک نئوکلاسیک با ویژگی های زیر شناخته می شود:

طرح های ساده هندسی

درست است که خبری از منبت کاری های ریز در سبک نئوکلاسیک نیست؛ با این حال، خطوط منحنی، برش های مربعی و... بر روی درب کابینت ها، به این سبک رایج هستند.

حفظ تقارن

تمام اشکال در کابینت های نئوکلاسیک، کاملا با حفظ تقارن ایجاد می شوند تا سادگی آن حفظ گردد.

رنگ های ساده

ترکیب رنگ هایی که در آشپزخانه ها با سبک نئوکلاسیک متداول اند؛ معمولا رنگ های خنثی، ملایم یا سرد هستند.

تزئینات و لوازم کلاسیک

تزئینات و لوازم کلاسیک

در یک آشپزخانه که کابینت نئوکلاسیک در آن کار شده است از لوازم آشپزخانه یا دکورها با طرح مدرن استفاده نمی شود.

جنس کابینت نئوکلاسیک

در سبک نئوکلاسیک، کابینت را می توان با جنس های مختلفی ساخت. تنها نکته در انتخاب متریال این است که باید به گونه ای باشد که حس کلاسیک چوب را القا کند. در مدل نئوکلاسیک از جنس های بسیار براق مانند های گلاس که شکل مدرن تری دارد؛ استفاده نمی شود. متداول ترین انواع کابینت نئوکلاسیک بر اساس جنس، موارد زیر می باشند:

چوب طبیعی

کابینت نئوکلاسیک چوب طبیعی

چوب طبیعی یکی از اصلی ترین مواد اولیه در ساخت وسایل کلاسیک است؛ به همین دلیل در سبک نئوکلاسیک هم دیده می شود. کابینت هایی که با چوب راش، بلوط، گردو و... ساخته می شوند، کیفیت بالاتری از چوب مصنوعی دارند.اما باز هم با این حال، گران قیمت تر از دیگر انواع می باشند و احتیاج به نگهداری دقیق دارند.

روکش چوب

اگر می خواهید حس چوب را در آشپزخانه با هزینه کمتری داشته باشید؛ کابینت نئوکلاسیک روکش چوب، می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. روکش چوب متریالی است که مغزی آن از ام دی اف یا دیگر چوب های ارزان ساخته می شود. سپس طرح نئوکلاسیک روی آن پیاده می گردد و در مرحله آخر سطح کابینت با روکشی از چوب طبیعی مرغوب، پوشانده می شود. بهترین رنگ کابینت روکش چوب می تواند همان رنگ طبیعی چوب باشد تا بیشتر حس چوب طبیعی به خانه بدهد.

جنس ممبران

جنس ممبران برای کابینت نئوکلاسیک

یکی دیگر از انواع جنس کابینت که شکلی مانند طرح چوب طبیعی دارد مدل ممبران است. مغزی جنس ممبران می تواند MDF یا چوب طبیعی باشد. روکش این کابینت پس از حکاکی طرح های ساده نئوکلاسیک توسط تکنیک وکیوم بر روی آن کشیده می شود. مزیت جنس ممبران نسبت به دیگر انواع، این است که مقاومت آن در برابر خش بیشتر می باشد و خاصیت ضد آبی نیز دارد. در ایران اکثر کابینت های نئوکلاسیک با این جنس ساخته می شوند.

رنگ پولیشی

تمامی مدل هایی که تا کنون معرفی شدند، رنگ ماتی دارند؛ با این حال، رنگ پولیشی معمولا براق است. جدیدترین مدل کابینت انزو معمولا با رنگ پولیشی و به سبک نئوکلاسیک ساخته می شوند. کابینت های پولیشی جزو موارد لاکچری و گران قیمت است که معمولا با طرح های سفید و 3 بعدی ساخته می شوند.

رنگ مناسب کابینت نئوکلاسیک

رنگ به کار رفته در کابینت های نئوکلاسیک، معمولا پلی اورتان و پلی استر می باشد. به همین دلیل، تنوع رنگ های آن زیاد است. البته بیشتر طرح های جدید با رنگ های خنثی و سرد مانند طوسی و آبی ساخته می شوند. رنگ های محبوب در آشپزخانه با این سبک به شرح زیر می باشند:

رنگ سفید

کابینت سفید نئوکلاسیک

رنگ سفید هیچ وقت قدیمی نمی شود و می تواند تکمیل کننده انواع سبک ها باشد. اگر آشپزخانه شما کوچک است؛ شما می توانید با استفاده از کابینت سفید، آن را بزرگ تر جلوه دهید. همچنین، رنگ سفید باعث روشن تر شدن خانه می شود.

مدل دو رنگ

مدل دو رنگ Neoclassic

یکی دیگر از سبک های محبوب که کمتر ساده است و دیرتر خسته کننده می شود، مدل دو رنگ است. در این مدل کابینت نئوکلاسیک روشن با تیره یا سفید با رنگ های شاد ترکیب می شوند. شما می توانید رنگ هایی مثل قهوه ای، مشکی، خاکستری را با سفید، کرم و... ترکیب کنید.

رنگ های روشن و متنوع

کابینت Neoclassic با رنگ روشن پاستلی

کابینت های نئوکلاسیک با رنگ های روشن، معمولا حالت پاستلی دارند؛ تا نئوکلاسیک بودن سبک حفظ شود. رنگ هایی که بیشتر در این دکوراسیون متداول هستند سبز، آبی و... می باشند.

رنگ تیره

آشپزخانه نئوکلاسیک تیره

کابینت های نئوکلاسیک با رنگ تیره، شیک تر از دیگر از انواع می باشند. قهوه ای سوخته، دودی، سبز تیره و... جذاب ترین رنگ ها برای آشپزخانه با سبک نئوکلاسیک هستند. در کنار رنگ های تیره، بهتر است از نورپردازی استفاده کنید تا آشپزخانه خیلی تاریک نشود. توجه داشته باشید که آشپزخانه های کوچک مکان مناسبی برای این رنگ کابینت نئوکلاسیک نیستند.

تزئینات و طراحی کابینت نئوکلاسیک

تزئینات و طراحی کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک به دلیل سادگی که دارد معمولا با تزئیناتی مانند دستگیره، نورپردازی ویترین ها و... همراه می شود. شیک ترین تزئینات برای آشپزخانه ها با این سبک، موارد زیر می باشند:

  • انواع تاج و زیر چراغ
  • انواع دستگیره با اشکال محنی، آویزان، کلاسیک و...
  • جزیره با جنس سنگ یا چوب

مزایا استفاده از کابینت نئوکلاسیک

مهم ترین مزیت های استفاده از این سبک به شرح زیر می باشد:

  • همزمان مناسب برای طرفداران سبک کلاسیک و مدرن
  • نبود محدودیت رنگ در انتخاب کابینت
  • شلوغ نبودن
  • مناسب فضاهای بزرگ و کوچک
  • قابل انطباق با انواع دکوراسیون خانه

معایب استفاده از کابینت نئوکلاسیک

همانند دیگر سبک های کابینت این مدل نیز می تواند معایبی داشته باشد:

  • هزینه بالا نسبت به سبک مدرن
  • نیازمند مهارت بالا نصاب
  • عدم توانایی تمیز کردن با شوینده های قوی

خرید و قیمت کابینت نئوکلاسیک

هر وقت قصد خرید کابینت نئوکلاسیک را داشتید؛ حتما از شرکت های معتبر مانند سلام دکور خرید کنید. جنس متریال به کار رفته در کابینت، بسیار اهمیت دارد و کیفیت را فدای کمیت نکنید. از جمله عوامل موثر بر روی قیمت این نوع محصول عبارتند از:

  • کیفیت چوب به کار رفته در مغزی کار
  • جنس روکش به کار رفته
  • طرح انتخابی و میزان برجستگی ها و فرورفتگی ها
  • ابعاد آشپزخانه
  • دست مزد طراح و نصاب

سخن پایانی

به طور کلی، کابینت نئوکلاسیک می تواند در هر آشپزخانه کوچک یا بزرگ استفاده شود. همچنین، این محصول می تواند با جنس های مختلفی مانند ممبران یا روکش چوب ساخته شود؛ تا با توجه به نیازهای هر فرد هزینه ساخت و نصب مناسبی داشته باشد. با این حال حتما پیش از انتخاب این نوع کابینت، معایب آن را نیز در نظر داشته باشید تا بهترین نتیجه را در آشپزخانه خود بگیرید. برای استعلام قیمت و ثبت سفارش خود، با کارشناسان ما در سلام دکور از طریق شماره تماس 05136031105 در ارتباط باشید.

ســـــلام دکـــــــور

بزرگترین مارکت پلیس حوزه دکوراسیون

مزیت های سلام دکور