خریـــــد کلیـــــــه تزئینـــــــات

دکــــوراسیـــون داخلـــی

از دیوار پوش تا سقف کاذب

کابینت ام دی اف (mdf)

در دنیای کابینت یکی از متریال پر کاربرد و مقرون به صرفه، کابینت ام دی اف می باشد. در اکثر مدل های کابینت، MDF به کار گرفته می شود؛ منتهی روکش آن ها تفاوت دارد. انواع کابینت ام دی اف شامل های گلاس، ممبران، لمینت و... می شود که لمینت از همه پر مصرف تر می باشد. قیمت کابینت در مشهد بسیار مناسب است؛ اما حواستان باشد که کیفیت محصول را به خاطر قیمت کمتر، کاهش ندهید. کابینت ام دی اف آنقدر مزیت دارد که همین موضوع منجر به فروش بالا این متریال گشته است.

 

کابینت ام دی اف چیست؟

کابینت ام دی اف (mdf) چیست؟

MDF از خرده و ضایعات چوب ها تشکیل می شود که طی مراحلی، به تخته فیبری تبدیل می گردد و در آخر روکش می شود. فرق ام دی اف با نئوپان در اندازه الیاف آن ها می باشد. تخته های نئوپان از تکه های بزرگتر چوب تشکیل می گردد؛ اما MDF از بافت و رنگ ثابت برخوردار است و مقاومت بیشتری نسبت به نئوپان دارد.

ام دی اف در صنعت کابینت سازی بسیار پر کاربرد می باشد. به طوریکه پایه اکثر کابینت ها MDF است و بر اساس جنس روکشی که روی کار می آید نام گذاری می شوند و تفاوت ها ایجاد می شود. به طور مثال کابینت ممبران، های گلاس و... در واقع نوعی کابینت ام دی اف با روکش های متفاوت هستند.

 

انواع کابینت ام دی اف

کابینت MDF تنوع زیادی دارد و این تنوع، نشأت گرفته از جنس ورقی است که به روی ام دی اف وکیوم می شود.

کابینت ام دی اف لمینت

کابینت ام دی اف لمینت

رایج ترین روکشی که به روی ام دی اف وکیوم می شود، لمینت است. آنچه که در بازار به عنوان ورق ام دی اف شناخته و به فروش می رسد؛ MDF خام با رویه لمینت می باشد که دارای کیفیت بالا و تنوع گسترده در طرح و رنگ است. از جمله کاربرد های این ورق، استفاده در کابینت، مبلمان، سرویس خواب، کمد دیواری، میز تلویزیون، میز ناهار خوری و... می باشد. پر مصرف بودن این ورق به دلیل برش خوری راحت آن است که منجر به ایجاد هر گونه طرح می گردد و بهترین نوع ام دی اف برای کابینت می باشد.

کابینت ام دی اف های گلاس

کابینت ام دی اف های گلاس

زمانی که به روی ام دی اف خام روکش براقی به نام پلی گلاس، چسبانده شود؛ نتیجه کار کابینت های گلاس می باشد. کابینت های گلاس بسیار شفاف و براق مانند آینه است و بازتاب نور بسیار بالایی دارد. همین ویژگی باعث شده است که از های گلاس برای آشپزخانه های کوچک طراحی گردد. این نوع کابینت دارای ظاهری شیک و مدرن است و جلوه خاص و چشمگیری به آشپزخانه می بخشد. علاوه بر این ها، تنوع طرح و رنگ در این محصول بالا است و با هر سلیقه که هستید؛ می توانید این کار را طراحی کنید و سفارش دهید.

کابینت ام دی اف ملامینه

ملایمنه نیز مانند پلی گلاس و لیمنت، روکشی می باشد که به روی ام دی اف خام کشیده می شود. اما کیفیت این ورق از لیمنت پایین تر است. تعداد زیادی از مدل های ملامینه، از نئوپان تشکیل شده اند؛ پس حتما حواستان باشد هنگام سفارش، مغزی کار MDF باشد. کیفیت ملامینه با مغزی ام دی اف به مراتب بالاتر از نئوپان است. این نوع کابینت تنوع خوبی در طرح و رنگ دارد و دارای قیمت کمتری نسبت به دیگر انواع کابینت می باشد.

کابینت ام دی اف طرح چوب

کابینت ام دی اف طرح چوب

کابینت های طرح چوبی در واقع همان ام دی اف با رویه های چوبی هستند که شباهت زیادی به کابینت های تمام چوب دارند. محبوب ترین مدل کابینت MDF، همین طرح چوب است که رنگ های مختلفی دارد. از پرطرفدارترین رنگ های این مدل کابینت، سفید، قهوه ای سوخته، بلوطی، قهوه ای روشن، کرم و خاکستری می باشد. کابینت طرح چوب در دو مدل برجسته و ساده موجود است و مدل برجسته مقاومت و کیفیت بیشتری نسبت به ساده دارد.

کابینت ام دی اف ممبران

نوعی دیگر از کابینت ام دی اف، ممبران است که پروسه تولید آن با دیگر مدل ها کمی تفاوت دارد. در روند تولید ممبران، ابتدا روی تخته ام دی اف با دستگاه CNC طراحی و کنده کاری صورت می گیرد و سپس با دستگاه های پیشرفته، روکش PVC روی آن وکیوم می شود که به صورت یکپارچه انجام می گیرد و هیچ گونه درز و شکافی وجود ندارد. این روکش پلاستیکی است و ضد آب می باشد. به همین دلیل کابینت ممبران مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد. کیفیت این مدل، دارای اهمیت بالایی است و اگر به صورت یکپارچه وکیوم صورت نگیرد؛ به شدت کیفیت آن افت می کند.

معایب و مزایا کابینت ام دی اف

این مدل کابینت مزایا بسیار دارد؛ به همین علت آن را به پر فروش ترین و پر مصرف ترین محصول بازار تبدیل کرده است. اما کابینت ام دی اف هم مانند دیگر محصولات دارای ایراداتی می باشد. هنگام خرید مزایا و معایب این محصول را در نظر بگیرید تا خریدی مفید و مناسب داشته باشید.

مزایا ام دی اف

  • مقرون به صرفه و قیمت مناسب
  • موجود در ابعاد و انداره های گوناگون
  • برش خوری راحت
  • دارای مقاومت و پایداری بالا
  • نبود نقض های موجود در چوب طبیعی مانند گره
  • تنوع و گستردگی بالا در طرح و رنگ
  • قابل استفاده در محیط های متفاوت

معایب ام دی اف

  • مقاومت پایین در برابر رطوبت (اگر در معرض آب قرار دارد حتما از روکش ضد آب استفاده گردد)
  • نیاز به مراقبت زیاد برای افزایش طول عمر (طول عمر کوتاه)
  • فقط مناسب سبک های مدرن و مینیمال
  • اگر دچار پوسیدگی شود، محل مناسب و مستعدی برای رشد حشرات مانند سوسک می باشد

 

دفترچه راهنما انتخاب رنگ ام دی اف

دفترچه راهنما انتخاب رنگ ام دی اف

هنگام انتخاب رنگ برای کابینت ام دی اف، حتما به نکات زیر توجه کنید.

  • اگر فضای آشپزخانه شما کوچک است؛ حتما از رنگ های روش و جنس های براق استفاده نمایید.
  • برای آشپزخانه هایی که نورپردازی ضعیف دارند؛ اصلا سراغ رنگ های تیره نروید.
  • اگر به تمیزی کابینت ها اهمیت زیادی می دهید، حتما از رنگ هایی بهره ببرید که به راحتی تمیز می شوند.
  • به پالت رنگی پانتون مراجعه نمایید.

 

مراحل تولید کابینت ام دی اف

مراحل تولید کابینت MDF به صورت زیر می باشد.

  1. اندازه گیری آشپزخانه
  2. ارائه طرح مورد نظر
  3. طراحی و تعیین رنگ کابینت
  4. بریدن قطعات
  5. چسباندن لبه ها
  6. سوراخ کردن و شارزنی قطعه ها
  7. مونتاژ

 

رعایت نکات کلیدی هنگام خرید کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف، از جمله متریال بسیار مناسب برای آشپزخانه می باشد اما باید از آن به خوبی محافظت کنید؛ آنگاه می توانید چندین سال به راحتی از آن ها استفاده نمایید. شما با هر نوع سلیقه ای می توانید از این محصول بهره ببرید؛ زیرا تنوع بالایی در طرح و رنگ دارد. حتما برای خرید کابینت ام دی اف به کابینت سازان و طراحان مراجعه کنید. درست است که ساخت این کابینت آسان می باشد؛ اما تولید مدل های خاص و نصب آن ها نیاز به افراد ماهر دارد. برای این نوع محصول به هیچ عنوان، کیفیت را فدای قیمت نکنید؛ اگر که می خواهید کابینت های با کیفیت همراه با طول عمر زیاد داشته باشند.

 

عوامل تاثیر گذار بر قیمت

عوامل تاثیر گذار بر قیمت

قیمت کابینت ام دی اف، وابسته به برخی فاکتور ها می باشد. قیمت مناسب و پایین این نوع کابینت نسبت به دیگر مدل ها، حضور آن در خانه افرادی با درآمد متوسط را توجیه می کند. این فاکتور ها عبارتند از:

  • جنس بدنه کابینت، ام دی اف ایرانی یا خارجی باشد.
  • نوع روکش، براق یا مات، صاف یا برجسته و...
  • طرح سفارشی یا آماده و پیش ساخته
  • نوع و میزان کیفیت صفحات رو کابینتی
  • نصب، آب بندی و جزئیات اجرایی کابینت ام دی اف
  • کیفیت و جنس یراق آلات مورد استفاده مانند دستگیره، ریل و...

 

جمع بندی

در آشپزخانه کابینت بسیار توی چشم و مهم است. کابینت ام دی اف که نوعی از این محصول می باشد؛ بسیار پرطرفدار و دارای قیمت مناسب است. این کابینت دارای انواع مختلفی از جمله، ممبران، لمینت، ملامینه، های گلاس و روکش چوب می باشد. در تمام این مدل ها، مغزی MDF کار شده است و روکش های مختلف به روی آن کشیده می شود. این کابینت محبوب، مزیت های فراوانی مانند قیمت مناسب، برش خوری آسان، صاف و یکدست و... دارد. البته دارای معایبی نظیر مقاومت کم در برابر آب و... نیز می باشد. هنگام خرید، کیفیت را فدای کمیت نکنید و حتما از جای مطمئن خرید را انجام دهید. شرکت سلام دکور ارائه دهنده انواع کابینت ام دی اف می باشد؛ برای ثبت سفارش با مشاوران ما در تماس باشید.

ســـــلام دکـــــــور

بزرگترین مارکت پلیس حوزه دکوراسیون

مزیت های سلام دکور